NBA

Ebben a blogban az Amerika Profi Kosárlabdáról, az NBA-ről azon belül is a Cleveland Cavaliers-ről olvashat a kedves látogató. Kis kiegészítés: néha nem csak erről.

Linkblog

Utolsó kommentek

  • judit: :):):) Jó volt ez a kis beszámoló...és télleg volt 1 csomó helyesirási hiba....sebaj...:P jó ez a ... (2008.07.18. 20:56) Horvátország
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Basket

2008.07.23. 18:18 | bubu23 | Szólj hozzá!

Most sokan azt fogjátok gondolni, hogy nem vagyok éppen szavatartó emberke, azonban az előző szezont lezáró fejezett helyett/előtt egy sokkal érdekesebb dolgot osztok meg veletek:

Gondolom kevesen tudjátok, hogy kis országunknak is van ám színvonalas kosrasas magazinja. Ez a mostani már a 3. a sorban köszönhetően az elődők becsődölésének:S Tudom, ez nem hagzik túl jól, viszont a dolog pozitív oldala, hogy van néhány olyan ember aki nem adja fel a sportág népszerűsítését. Az első újság Kosárlabda Magazin néven futott még 1999-2001 között. Mivel ekkor még nem érdeklődtem intenzíven a játék iránt így fogalmam sincs milyen is lehetett. Utódjaként került forgalomba a Magyar Bascat mi vmikor tavaly szűnt meg. Maga az újság nagyon jó volt az NBA mellett a hazai és a nemzetközi kosárlabdával is rendszerint foglalkozott. Sajnos az ára évről évre nőtt így én is egyre ritkábban vettem. Mint előbb kiderült ezzel nem voltam egyedül. Idén július közepén pedig megjelnt a jogutód Basket Kosárlabda Magazin néven. Az ára nem mérséklődött de legalább nem dárgult, valamint jó elosztásban követi az elődöt. A különbség csak annyi, hogy ezentúl 2havonta jelenik majd meg. Nos ennek a magazinnak az előszavából szeretnék kiragadni egy rövidke idézetet:

"mi köze a zenélésnek a kosárlabdához? Látszatra semmi, de ha csak kicsit is belegondolunk, nagyon is sok. A zene a hangzás harmóniáját hivatott kifejezni, míg a kosárlabdát nevezhetjük minden sportágak legharmónikusabbjának, beleértve az egyén által végrehajtottt különleges koordinációt igénylő mozgássorozatokat és a csapatjáték összhangjához szükséges finomhangolásokat is. További azonosság, hogy magas szinten művelve mindkettő kiválóan alkalmas a közönség szórakoztatására és az emberi lélek legrejtetteb zugainak megérintésésre, netán feltárására."

Őszintén remélem, hogy sikeres lesz az újság és sok érdekes új információval leszünk gazdagabbak!

bővebb info: www.basket.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nba23.blog.hu/api/trackback/id/tr25582171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása