NBA

Ebben a blogban az Amerika Profi Kosárlabdáról, az NBA-ről azon belül is a Cleveland Cavaliers-ről olvashat a kedves látogató. Kis kiegészítés: néha nem csak erről.

Linkblog

Utolsó kommentek

  • judit: :):):) Jó volt ez a kis beszámoló...és télleg volt 1 csomó helyesirási hiba....sebaj...:P jó ez a ... (2008.07.18. 20:56) Horvátország
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mindennapos sérelmeim az NBA-ben

2007.12.21. 00:02 | bubu23 | Szólj hozzá!

Ezt a blogot azért kezdtem el írni mert rendszeresen követem az NBA történéseit és sajonos vannak olyan dolgok amik eléggé elszomorítanak idegesítenek és ezeket vhogy ki kell adni magamból.

Szóval hol is kezdjem a kedvenc csapatom a Cleveland Cavaliers. Itt játszik a liga egyik legjobb játékosa LeBron James is. Mielőtt nem draftolták volna őt azelőtt a csapat 82 alapszakaszbeli mérkőzésből mindössze 15öt nyert meg. Mondanom se kell, hogy hála neki és a tudatosnak mondható csapatépítésnek ez a mérleg mára már 52-30ra módosult. A baj csak az, hogy nagyon egyszemélyes a csapat minden rá épül ha ő nem játszik szinte képtelenek nyerni. Pedig vannak ott tehetséges játékosok csak sztem egyesek túl sokat keresnek ezért egy idő után ellustulnak. Ott van pl Larry Huges kezdő 2es poszton. Mióta megkapta a szerődéshosszabbítását a pontátlaga 20-ról 12 csökkent. Már rég el kellett volna cserélni vagy pl Vaerjo aki több mint 10 millót akart egy évre csak kérdés hogy milyen alapon mert lehet hogy a tavalyi rájátszásban sokat hozzátett a csapathoz de most sztem nem mutat sokat. Na igen tavaly a csapat eljutott a döntőig ahol bár 4-0 kikapott a Spurstól. Tehát ezért is érdekes ez a mostani hullámzó teljesítmény hiszen a játékosállomány mondhatni erősödött hiszen a semmire nem használható Wesley-t visszacserélték a New Orleans-ba. Ha én lennék a csapat menedzsmentjének vezetője már most jelentős újjításba, fiatalításba kezdenék hiszen center poszton egyedül a veterán Ilgusaskusra lehet számítani akiknek ugyan van még pár jó éve a ligában de mi lessz utánna. Aztán ott van Donyel Marshall is aki nagyszerű 3as dobó de már lassan ő sem fiatal aztán ne is beszééjünk Erick Snowról aki felett lassan szintén eljár az idő. Szóval csapat kéne James mögé mert így nem hogy a döntőbe de még a play offbe se fognak bejutni az pedég elég égés lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://nba23.blog.hu/api/trackback/id/tr81549907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása